Waarom aluminium perfect is voor tuinmeubelen

Tuinstoelen

Aluminium meubels

Iedereen kent tuinmeubelen van aluminium. Het lichtmetaal is ongelooflijk veelzijdig. In de auto, in huis of in de tuin bewijst het zijn uitstekende eigenschappen. Sterk en licht tegelijk, onderhoudsvriendelijk en modern.

Het grote unique selling point van aluminium is het gewicht. Hij is even licht als stevig. Het meubel kan eenvoudig worden verplaatst. Dus als je een van die tuinliefhebbers bent die graag hun meubelen van het terras de natuur in neemt, moet je zeker voor aluminium gaan. En ondanks zijn lichtheid kan het een schokkende hoeveelheid weerstaan ​​als het correct is gebouwd. Daarom wordt het vaak gecombineerd met andere materialen (bijvoorbeeld polyrattan en diverse textielsoorten).

Combinaties van aluminium tuinmeubelen

Dit zie je ook terug in de trend, want alles gaat richting aluminium combinaties en weg van volledig aluminium meubelen. Dit zorgt enerzijds voor een contrastrijk ontwerp en combineert anderzijds de beste eigenschappen van alle gebruikte materialen. Vooral waterdicht textiel zorgt voor een allround weerbestendig product. Door poedercoating heeft het weinig speciale zorg nodig, zonnestraling veroorzaakt geen schade en water droogt zeer snel zonder te roesten. Ook in de winter kunnen aluminium meubelen in de tuin blijven staan.

Aluminium kan ook in combinatie met hout een zeer fraaie en elegante uitstraling creëren. Maar ook op het terras kan een klassieke aluminium multifunctionele stoel zoals die van Kettler er goed uitzien. Aluminium is een ideaal materiaal voor tuinmeubilair. Het ziet er goed uit in de meeste tuinen en biedt met zijn lichtheid en weersbestendigheid perfecte omstandigheden voor langdurig plezier met uw meubelstuk.

Waarom aluminium perfect is voor tuinmeubelen
Schuiven naar boven