Hoeveel brillen heb je eigenlijk nodig?

Loepbril

De kast staat vol schoenen, de kast is op alle mogelijke situaties voorbereid. Het dag- en weekschema is kleurrijk en dicht gevuld. En de bril, sorry, de bril? Drie glazen zijn de basisuitrusting zodra er sprake is van varifocale lenzen

Ochtend, middag, avond – van maandag tot zondag. Op het werk, in de auto, in de bioscoop en in het restaurant, met de tablet op schoot of in een meeting met 20 collega’s en middelmatige technologie – een typisch leven van alledag, ook al ziet dat van jou er misschien anders uit.

Sommige dagen kan je hoofd het gewoon niet bijhouden. Hoe moet in hemelsnaam een ​​of twee brillen deze werklast technisch bevredigend weerspiegelen en tegelijkertijd de persoonlijkheid stijlvol onderstrepen in elke outfit en elke situatie? Een uiterst discreet en harmonieus geselecteerd model dat optisch goed kan worden aangepast, kan zinvol zijn voor pragmatische brildragers. Functioneel gezien is een enkele bril die recht moet doen aan alle situaties echter meer een compromis dan een goede oplossing.

Met drie brillen ben je in de meeste situaties goed uitgerust. Perfect uitgerust met vier glazen op het werk en in je vrije tijd Met een veelzijdige en flexibele collectie van 4 brillen zitten ook sportieve activiteiten met een optimale uitrusting erin voor jou. Extra sportbrillen, stilistisch en functioneel afgestemd op sportieve vrijetijds- en vakantieactiviteiten, verhogen de funfactor en veiligheid tijdens het sporten. Hoewel het dan wel nog handig kan zijn om een loepbril te hebben, zodat je ook het klein gedrukte kunt lezen.

De freestyle begint met vijf brillen

Vijf brillen met de huidige lenssterktes zijn niet de regel, maar steeds meer brildragers waarderen het grote stilistische aanbod. In tegenstelling tot schoenen of een tas, is de bril op het eerste gezicht zichtbaar en vormt hij de persoonlijkheid – zelfs in virtuele vergaderingen. Zo zijn sommige modefreaks ook brilfreaks geworden die nog veel meer dan 3 brillen en 2 zonnebrillen in hun persoonlijk assortiment hebben. Zonnebrillen zijn niet te onderschatten als fashion statement. De meeste modellen zijn ook voor modefreaks met glasdikte te realiseren. Een breed scala aan gekleurde glazen, desgewenst zelfs met spiegeleffect, behoort tot de mogelijkheden.

Hoeveel brillen heb je eigenlijk nodig?
Schuiven naar boven